Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πωλείται το ακίνητο που συνορεύει με το Γήπεδο Χαλανδρίου και είναι ζωτικής σημασίας για τον Αθλητισμό

Το ακίνητο της Πεντέλης και Αττικής οδού όμως δεν πρέπει για κανένα λόγο να χαθεί γιατί είναι ζωτικής σημασίας για το Αθλητικό κέντρο ανεξαρτήτως της ηλίθιας σημερινής χρήσης για τα απορριμματοφόρα.
Πουλήθηκε επί δημαρχίας Παττακού αδικαιολόγητα και τα χρήματα 1.000.000.000 δρχ τότε αντί να επενδυθούν σύμφωνα με τον Νόμο σε αγορά ακινήτου η στην κατασκευή του Δημαρχείου κατά πληροφορίες μας που πρέπει να ελεγχθούν χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών.
Δήμαρχε προτείνω την δέσμευση του χώρου άμεσα για αθλητική χρήση,ακόμη και την αγορά του αν χρειασθεί. Θα είναι έγκλημα να χαθεί για δεύτερη φορά ο Χώρος

Το ακίνητο Χ.Ε.Υ της Πλακεντίας δεν έχει μεγάλη σημασία για την πόλη.

Το ΤΑΙΠΕΔ μέσω της Διαγωνιστικής Διαδικασίας σκοπεύει να πωλήσει τα κάτωθι ακίνητα (εφεξής «Ακίνητα» ή «ΧΕΥ της Αττικής Οδο


(6) Χ.Ε.Υ Α.Κ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
(2) Χ.Ε.Υ Α.Κ Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
Το Ακίνητο Χ.Ε.Υ Α.Κ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ είναι εντός σχεδίου και βρίσκεται πλησίον του Κόμβου 12 της Αττικής Οδού στη συμβολή των οδών Λ. Πεντέλης και Αττικής. Συνορεύει με την οδό Αττικής (νότια - νοτιοδυτικά) με την Λ. Πεντέλης (δυτικά- Βορειοδυτικά) και με Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δ. Χαλανδρίου στις άλλες δύο πλευρές του.

Τα ανωτέρω Ακίνητα ανήκουν σήμερα κατά πλήρη κυριότητα στο Ελληνικό Δημόσιο, ενώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι σχετικές διαδικασίες για τη μεταβίβασή τους στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Ο Επενδυτής που θα επιλεγεί για την αγορά κάθε Ακινήτου θα πρέπει να προβεί στην αξιοποίηση του, σύμφωνα με τους περιορισμούς που τίθενται από τις γενικές και ειδικές πολεοδομικές και περιβαλλοντικές διατάξεις που ισχύουν για τα συγκεκριμένα Χ.Ε.Υ. της Αττικής Οδού.

 πηγή blog πλατεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.